Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Η πράσινη ανάπτυξη ξεκίνησε από τον Άλιμο...


Επιτέλους το όνειρο των κατοίκων του Αλίμου και των γύρω του Αεροδρομίου του Ελληνικού περιοχών έγινε πραγματικότητα! Απελευθερώθηκαν οι συντελεστές δόμησης μετά την κατάργηση του καταγραμμένου αεροδρομίου του Ελληνικού, και έτσι μπορούν τώρα να σηκώσουν μερικούς ορόφους παραπάνω στις οικοδομές και να αξιοποιήσουν τα οικόπεδα τους καλλίτερα Ανάπτυξη λέγεται αυτό, ειδικά στη χώρα αυτή που ο μόνος μοχλός ανάπτυξης είναι η οικοδομική δραστηριότητα. Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας της οργιώδους ανάπτυξης στην περιοχή του Αλίμου.
Όλοι μπορούν να είναι τώρα περήφανοι για το αποτέλεσμα! Το επόμενο βήμα στην ανάπτυξη σύμφωνα με το σχέδιο του απελθόντος κ. Σουφλιά, είναι να γίνει και η αξιοποίηση του ίδιου του χώρου του αεροδρομίου για την κατασκευή μιας πόλης 10,000 κατοίκων, και με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την απαλλοτρίωση θα ...γκρεμίσουν οικοδομικά τετράγωνα στην Αθήνα για να τα κάνουν πάρκα για να ανασάνουν οι Αθηναίοι!!! Αυτό είναι το πιο επιτυχημένο ανέκδοτο των τελευταίων δεκαετιών!
Είμαι βέβαιος ότι και ο κ. Παπανδρέου που είναι θιασώτης της πράσινης ανάπτυξης θα υιοθετήσει το σχέδιο Λαλιώτη, Σουφλιά, μιας και δεν είναι τυχαίο που τόσες κυβερνήσεις άλλαξαν αλλά το σχέδιο τσιμεντοποίησης του Ελληνικού παρέμεινε ακριβώς το ίδιο από την σύλληψή του μέχρι σήμερα. Σίγουρα κάποιος σοβαρός λόγος θα υπάρχει γι' αυτό.
Μαντέψτε ποιός...